VÅRA KUNDER

Bland våra kunder finner du drivna småföretagare, internationella e-handlare och börsnoterade bolag. Gemensamt är att varje uppdrag möts med samma engagemang och fokus på kvalitet. Ibland hjälper vi till med enstaka projekt men oftast arbetar vi långsiktigt med våra uppdragsgivare.

Vad våra kunder säger om oss

”Det var otroligt kort startsträcka för att komma igång, något jag verkligen uppskattar!
Karlssons satte sig snabbt in i vår verksamhet, förstår våra behov, levererar texter av hög kvalitet snabbt och är överlag väldigt lätta att arbeta med.”

– Lina Forsback, Conversion Manager

”Samarbetet med Karlssons Text & Kommunikation ger oss möjlighet att arbeta långsiktigt mot uppsatta mål, men ger oss även flexibilitet vid ad hoc-uppdrag. Teamet på Karlssons levererar alltid i tid och alltid med hög kvalitet. Samarbetet rör främst skapande av artiklar, pressmeddelanden, SEO-anpassning av befintliga texter samt assistans vid framtagande av kommunikationsplan för Vinguiden.

– Monica Åhlund, CEO

”Karlssons är helt otroliga. Nöjd är bara förnamnet. Vi får välskrivna, proffsiga och SEO-optimerade texter som ger vår hemsida ett otroligt lyft. Jag publicerar ingenting på hemsidan utan att det först går via Karlssons, och så kommer det att fortsätta.”

– Tony Hanna, VD

”Vi på Grannfrid är glada över att ha hittat en text och kommunikationsbyrå som Karlssons. De levererar extremt välskrivet content och läste in sig snabbt på området vi är verksamma inom. Resultatet är ”top notch” och samarbetet har snabbt givit resultat. Vi har blivit väl bemötta från start och känner oss trygga med att Karlssons vet vad vi behöver för att synas och växa.”

– Sandra Mellgård Davis, medgrundare

”Samarbetet med Karlssons är både smidigt och pålitligt. Man får hjälp med text, men även tillgång till ett team med bred kunskap som brinner för att hjälpa sina kunder och som vill bidra till att företagets budskap blir tydligt. Jag är supernöjd med Karlssons som samarbetspartner för copy och strategi.”

– Ben Lepez, Managing Director

”Mycket välskrivna texter, från nyhetsnotiser till längre analyserande artiklar. Alltid proffsigt bemötande och snabba leveranser med hög kvalitet.”

– Madelene Kornfehl, vice vd och partner

”Karlssons är en perfekt match med Nepa. Vårt samarbete präglas av kreativitet, ständig utveckling, nyfikenhet och djup expertis. Det känns både roligt och tryggt att arbeta med Karlssons!”

– Frida Eklöf Wallsbeck, Marketing Lead

”Teknikmagasinet hade förmånen att få anlita Karlssons under en period på nästan 12 månader. Byrån levererade content till företagets webbplats samt produktkatalog. Med hög leveranssäkerhet och oklanderlig kvalitet gjorde byrån ett otroligt bra jobb, trots stundtals snäva tidsramar.”

– Mikael Karlsson, Marketing Operations Manager

Fler företag som väljer oss


AEG, Aerius Ventilation, Agila, Axelent, CoolPrevent, Electrolux, HBEL, Winn Hotel Group, Fysiken, Fractal Design, Internetstiftelsen, Josef Davidssons. Kila Möbler, Litium, OpenText, Objektvision, Research Automators, Readspeaker, Vinguiden, Visma, Visit Group, Alcro Parti, Mantap, TimeEdit, Synch Law, RAM, First Vision och ANI Jewels.

Vill du också bli kund hos oss?

Hör av dig så återkommer vi så snart vi kan.

Rulla till toppen