Copywriting

Vi skriver effektiva och engagerande texter på både svenska och engelska. Vi skriver enkelt och tydligt så att alla kan ta till sig innehållet, oavsett om man är insatt i ämnet eller inte. Vi skriver bland annat:

Pressmeddelanden

När ni för första gången ska berätta om er nya tjänst måste det kännas rätt. Det är också viktigt att journalister som får texten kan använda den på en gång utan att behöva omarbeta innehållet. Vi skriver löpande pressmeddelanden för flera olika företag, stora som små.

Blogginlägg

Lite enklare och skönare texter som läsaren kan ta till sig på er blogg. Vi tillämpar hiss-testet – dvs att du snabbt ska förstå vad du läser.

Innehåll till hemsidor

Allt från produktbeskrivningar till om-oss-sidor. Rakt på sak och inga krusiduller.

Rapporter till artiklar

Vi bearbetar svårlästa rapporter så att de blir lätta att ta till sig i artikelform. Visst är det bättre med en genomtänkt summering?

Native-annonser

Native-annonsering, eller native advertising, är sponsrade artiklar som är utformade som redaktionellt innehåll för att fånga läsarens intresse. Native-annonser skapar större engagemang, har en högre konverteringsgrad än vanliga annonser och passar både små och stora företag.

Vi har lång erfarenhet av att skriva native-annonser. Vi ser till att ditt varumärke får rätt fokus i rätt kontext.

Korrekturläsning, språkgranskning och textredigering

Vi korrekturläser, språkgranskar och redigerar redan befintliga texter så att de alltid är av högsta kvalitet. Vi korrigerar stavfel, syftningsfel och meningsuppbyggnader samt ser till att texten är enkel att läsa och ta till sig.

SEO

Vill ni ranka högre på Google? Vi jobbar med analyser av er nuvarande position, analyser av era konkurrenter, förbättringsåtgärder, innehållsförslag, produktion av SEO-vänligt innehåll, analyserar trafik och summerar vårt arbete i lättlästa rapporter.

 

Kommentarer från våra kunder

”Fantastiska texter och härlig stil”
”Alltid proffsigt bemötande och snabba leveranser med hög kvalitet”
”Enkelt att köpa texter och alltid bra leveranser”