COPYWRITER

Hem » Våra tjänster » Copywriter

Copywriters som hittar rätt ord

Våra kreativa copywriters skapar effektiv copy på både svenska och engelska. Oavsett vad du behöver för typ av text kan vi hjälpa dig. Utifrån dina behov skriver vi målgruppsanpassade texter med rätt tonalitet.

Att skriva en text som med få ord förklarar känslan, fångar målgruppen och konverterar till köp är svårt. Därför är det bra att ta hjälp av en professionell copywriter. Med bra copy driver du trafik till din hemsida, ökar försäljningen och stärker ditt varumärke. Vi skriver allt från produkttexter och produktblad till slogans och SEO-texter.

Vill du ha en offert eller boka ett möte? Kontakta oss så hör vi av oss så snart vi kan!

Engagerande texter som fångar målgruppen

För att nå ut till fler kunder och öka din försäljning behöver du träffsäkra texter som engagerar målgruppen. Texter som stärker och utvecklar ditt varumärke samt ligger i linje med din affärsstrategi. Med hjälp av det skrivna ordet får du innehåll som når fram i alla dina kanaler; webben, print, socialt, nyhetsbrev, PR, mail och mer. 

Våra copywriters skriver kärnfulla texter som stärker din kommunikation och bygger långsiktiga relationer. Vi är extra duktiga på att ta oss an komplicerade ämnen och göra dem enkla att förstå.

Våra tjänster inom copywriting

Här är några av våra copytjänster. Vi sätter oss snabbt in i er marknad, hittar rätt tonalitet utifrån er målgrupp och levererar alltid texter av hög kvalitet. Vi arbetar både med löpande uppdrag och enstaka projekt. Oavsett vad du har för copybehov kan vi hjälpa dig.

E-handel

Konverterande produkttexter och kategoritexter till din e-handel. Självklart med fokus på SEO.

Översättningar

Professionella översättningar från svenska till engelska eller tvärtom. Lokalanpassat till land och målgrupp.

Text hemsida

Sökmotoroptimerade sidor till din hemsida med målsättning att driva trafik och öka din försäljning.

Annonser

Vass copy till annonser i print och digitalt. Även för annonsering i sociala medier och Google Ads.

copywriter som ser helheten

Copywriter som ser helheten

Hos Karlssons får du en copywriter som snabbt sätter sig in i din verksamhet. Med research, analys och kreativitet skapar vi texter som både ökar trafiken och ger fler leads. 

Fördelen med att anlita en copywriter, jämfört med att skriva texterna själv, är att du får ett värdefullt utifrån-och-in-perspektiv. Du får helt enkelt texter som är relevanta för dina kunder och besökare, något som är ett måste för att vara konkurrenskraftig idag. Våra copywriters har erfarenhet från flera olika branscher. Kunskap som vi tar till vara på och omsätter i alla våra uppdrag.


”Det var otroligt kort startsträcka för att komma igång, något jag verkligen uppskattar! Karlssons satte sig snabbt in i vår verksamhet, förstår våra behov, levererar texter av hög kvalitet snabbt och är överlag väldigt lätta att arbeta med.”

Lina Forsback, Conversion Manager på Visma

Copywriter som kan SEO

SEO copywriting: Texter som är sökmotoroptimerade

I dag är det ett måste att synas på Google, eftersom det är där de flesta kunderna letar efter nya produkter och tjänster. Detta gäller både för B2C- och B2B-företag. Här kommer SEO copywriting in i bilden. Förutom att skapa en bra text med rätt tonalitet och budskap är det viktigt att texten är sökmotoroptimerad. Annars är det ingen som kommer att hitta till din hemsida eller e-handel, iallafall inte via Google, som dominerar marknaden.

En annan fördel med att synas på Google är att kunder som använder sökmotorn är framåtlutade och söker lösningar för sina behov. Att finnas vid det här tillfället med relevanta erbjudanden resulterar oftast i att kunderna köper.

Vi på Karlssons älskar copy och content. Hos oss får du en digital copywriter som är duktig på att skriva och som dessutom levererar sökmotoroptimerade texter. Om du vill veta mer om SEO copywriting ska du läsa den här artikeln.

Långsiktig partner som stärker ditt varumärke

Ju mer vi lär känna dig och din verksamhet, desto bättre blir resultat. Varje uppdrag har en startsträcka, men för varje projekt blir den kortare. Därför arbetar vi gärna långsiktigt med våra kunder. Vi lär oss mer om ditt varumärke och du får en pålitlig partner som vet vad du gillar. En win-win helt enkelt.

För vissa av våra kunder agerar vi som en extern marknads- och kommunikationsavdelning. Vi skriver allt från artiklar, nyhetsbrev och pressmeddelanden till anpassade kundutskick i HubSpot. I andra fall fungerar vi som en kreativ partner till marknadsavdelning och bidrar med nya perspektiv och idéer.

Självklart går det även bra att anlita oss för enstaka uppdrag. Vi anpassar oss efter dina behov, är enkla att ha att göra med och levererar alltid content av högsta kvalitet.

Behöver du en copywriter? Kontakta oss idag!

Hör av dig så bokar vi in ett förutsättningslöst möte.

Rulla till toppen