COPYWRITER

Hem » Våra tjänster » Copywriter

Erfarna copywriters som älskar utmaningar!

Våra kreativa och erfarna copywriters skapar effektiv och relevant copy på svenska och engelska. Oavsett vad du behöver för typ av text kan vi hjälpa dig. Tillsammans med dig bollar vi idéer, diskuterar målgrupper och era målsättningar.

Att skriva en text som med få ord förklarar känslan, fångar in målgruppen och konverterar till köp är svårt. Därför ska du anlita oss för copywriting. Med bra copy får du mer trafik till din hemsida och ökar din försäljning. Vi skriver allt från produkttexter och produktblad som enkelt förklarar ditt erbjudande, till sökmotoroptimerade texter till din hemsida.

Vill du ha en offert eller boka in ett möte? Kontakta oss så hör vi av oss så snart vi kan!

Våra tjänster inom copywriting

Här hittar du exempel på några av våra copytjänster. Vi sätter oss snabbt in i er marknad, hittar rätt tonalitet utifrån er målgrupp och levererar alltid texter av hög kvalitet. Löpande uppdrag eller enstaka projekt, oavsett vad du har för copybehov kan vi hjälpa dig!

Produkttexter

Konverterande produkttexter och kategoritexter till din e-handel. Självklart med fokus på SEO.

E-post

E-postmarknadsföring som snabbt når ut till dina målgrupper på ett kostnadseffektivt sätt

Text hemsida

Sökmotoroptimerade texter till din hemsida med målsättning att öka din försäljning.

Annonser

Copy till annonser i print och digitalt. Även för annonsering i sociala medier och Google Ads.


SEO Copywriting: Fokus på texter som är sökmotoroptimerade

I dag är det ett måste för företag att synas på Google eftersom det är där de flesta kunder letar efter nya produkter och tjänster. Här kommer SEO copywriting in i bilden. Förutom att skapa en bra text med rätt tonalitet och budskap är det viktigt att texten är sökmotoroptimerad. Annars är det ingen som kommer att hitta till din hemsida, iallafall inte via Google som dominerar marknaden.

Vi på Karlssons Textbyrå älskar copy och content! Hos oss får du en erfaren copywriter som är duktig på att skriva och dessutom levererar sökmotoroptimerade texter.

Behöver du en erfaren copywriter? Kontakta oss idag!

Kontakta oss så återkommer vi med en offert!

Scroll to Top