COPYWRITER

Digitala copywriters

Våra kreativa och erfarna copywriters skapar effektiv och relevant copy på svenska och engelska. Oavsett vad du behöver för typ av text kan vi hjälpa dig. Tillsammans med dig bollar vi idéer, diskuterar målgrupper och era målsättningar.

Vad gör en copywriter?

En copywriter skriver korta, slagkraftiga texter med fokus på att sälja in en idé. Ofta inkluderar det en call to action (CTA) där läsaren uppmanas att exempelvis köpa en produkt eller signa upp på ett nyhetsbrev.

En bra copywriter identifierar tonaliteten i varumärket, förstår målgruppens behov och har fokus på konvertering. Med andra ord fångar copywritern omedelbart intresset och ser till att budskapet når fram. 

Att skriva copy är som att lägga ett pussel med ord. Ibland tar det kort tid att välja rätt ord och ibland lite längre. Kunder som engagerar sig i den kreativa fasen gör jobbet lite enklare för en copywriter.

SEO Copywriting: Fokus på texter som är sökmotoroptimerade

I dagens digital värld är det ett måste att synas på Google om ditt företag ska ha en chans. Det är här som SEO copywriting kommer in i bilden. Förutom att skapa en bra text med rätt tonalitet är det viktigt att texten är sökmotoroptimerad. Annars är det ingen som kommer att hitta till din hemsida, iallafall inte via Google. 

Hos Karlssons Textbyrå får du en copywriter som är duktig på att skriva och dessutom levererar sökmotoroptimerade texter.

Exempel på våra tjänster inom copywriting

Behöver du texter som säljer dina produkter och tjänster? Att skriva en text som med få ord förklarar känslan, fångar in målgruppen och konverterar till köp är svårt. Därför ska du anlita oss för copywriting. Allt från produkttexter eller produktblad som enkelt förklarar ditt erbjudande.

Produkttexter

Konverterande produkttexter till din e-handel. Självklart med fokus på SEO.

E-post

E-postmarknadsföring som når snabbt ut till dina målgrupper på ett kostnadseffektivt sätt.

Text till hemsida

Sökmotoroptimerade sidor till din hemsida med målsättning att öka din försäljning.

Är du i behov av en copywriter?

Skicka ett mail till oss så återkommer vi till dig inom kort.

Scroll to Top