COPYWRITER

Digitala copywriters

Våra kreativa och erfarna copywriters skapar effektiv och relevant copy på svenska och engelska. Oavsett vad du behöver för typ av text kan vi hjälpa dig. Tillsammans bollar vi idéer, diskuterar målgrupper och vilka mål ni har med med texten.

Vad gör en copywriter?

En copywriter skriver korta, slagkraftiga texter med fokus på att sälja in en idé. Ofta inkluderar det en call to action (CTA) där läsaren uppmanas att exempelvis köpa en produkt eller signa upp på ett nyhetsbrev.

En bra copywriter identifierar tonaliteten i varumärket, förstår målgruppens behov och har fokus på konvertering. Med andra ord fångar copywritern omedelbart intresset och ser till att budskapet når fram. 

Att skriva copy är som att lägga ett pussel med ord. Ibland tar det kort tid att välja rätt ord och ibland lite längre. Kunder som engagerar sig i den kreativa fasen gör jobbet lite enklare för en copywriter.

Exempel på våra tjänster inom copywriting

Behöver du texter som säljer dina produkter och tjänster? Att skriva en text som med få ord förklarar känslan, fångar in målgruppen och konverterar till köp är svårt. Därför ska du anlita oss för copywriting. Allt från produkttexter eller produktblad som enkelt förklarar ditt erbjudande.

Produkttexter

Konverterande produkttexter till din e-handel. Självklart med fokus på SEO.

E-post

E-postmarknadsföring som når snabbt ut till dina målgrupper på ett kostnadseffektivt sätt.

Text till hemsida

Sökmotoroptimerade sidor till din hemsida med målsättning att öka din försäljning.

t

Söker du en copywriter?

Scroll to Top