Idé och koncept

Hem » Våra tjänster » Idé och koncept

Kommunicera bättre med dina målgrupper

Har du lösningarna men osäker på hur du ska kommunicera? Då kan vi hjälpa dig med allt från idé till koncept.

Vi har sett till att varumärken i olika branscher fått ut sina budskap på ett effektivt sätt. Allt från slogans och produktnamn till storytelling.

Vill du veta mer? Skicka ett mail till hej@karlssonstext.se för att boka in ett första möte.

Steg 1 – Research

Research är det första steget för att få viktiga insikter som ligger till grund för resten av arbetet. Antingen gör vi en större undersökning där vi frågar era målgrupper om deras attityd till och åsikter om ert varumärke. Alternativt kan vi gräva fram fakta från befintliga källor. Sådan information kan finnas i exempelvis kundregister, nyhetsbrev och Google Analytics.

Steg 2 – Analys

Därefter genomförs en analys av informationen som tagits fram i första steget. Här tittar vi bland annat på vilka styrkor och svagheter er kommunikation har idag. Analysen ligger till grund för strategin och agerar som vår gemensamma startpunkt.

Steg 3 – Idé och koncept

Sista steget är att diskutera koncepten som vi utvecklar. När väl detta är på plats ser vi tillsammans över vilka aktiviteter som ska genomföras för att nå era målsättningar. Aktiviteterna kan exempelvis syfta till att öka försäljningen, öka kännedomen, nå ut på nya marknader eller lansera en ny produkt/tjänst.

För vissa kunder krävs alla steg och för andra endast det sista steget. Detta beror helt på hur bra och nära kontakt ni redan har med era målgrupper och vilka insikter som finns tillgängliga.

Utifrån-in-perspektivet öppnar upp för nya idéer

När du anlitar oss får du ett värdefullt utifrån-in-perspektiv. Något som kan vara svårt att ha när man själv sitter i den operativa verksamheten. Vi bidrar med nya tankar och idéer om hur du ska kommunicera och synas utåt. Att tänka utanför lådan och vrida samt vända på utmaningen är vår specialitet.

Våra erfarenheter från olika branscher och kunder ger oss dessutom möjlighet att bidra med rejäla exempel om vad som fungerar. Låt vår expertis ta dig hela vägen in i mål!

Inte som andra byråer

Vi på Karlssons arbetar nära våra kunder och omfamnar deras utmaningar.
Att bidra till förändring är något vi brinner för. 

Hos oss får du inga flashiga power points med snygga slides. Istället får du hårt arbete och ett resultat som överträffar förväntningarna.

Behöver du nya idéer?

Kontakta oss idag!

Rulla till toppen